OVER HILDESOFIA

O V E R    M I J 


Sinds 2016 voer ik een eigen praktijk voor massage en massagetherapie aan huis. Hiermee voel ik me dankbaar en in mijn element. 


In een periode waarin chronische gezondheidsklachten mijn vertrouwen in mijn lichaam deden wankelen, liet massagetherapie me ervaren hoe helend aandachtige aanraking kan zijn. Mijn lichaam liet me voelen, subtiel en zonder oordeel, wat het ook was wat zich wilde laten voelen. Dat bracht me 'lucht' en rust en er ontstond mildheid naar mezelf. Èn ik ervaarde weer mijn (draag- en veer)kracht om wat er op mijn pad komt tegemoet te kunnen treden. 

In mijn wezen geraakt door bewustwording via het lichaam en de inzichten die me dat bracht, voelde ik me enorm geïnspireerd om het eigene van massagetherapie en lichaamswerk nader te willen onderzoeken en bestuderen. ÉN om zelf als massagetherapeut aan de massagetafel te staan.

Steeds weer vind ik het fascinerend in mijn praktijk te merken hoe heilzaam het is als er even niets moet en hoe de wijsheid van het lichaam de ruimte (her)krijgt als het in die rust wordt aangeraakt. Graag wil ik je de mogelijkheid geven om te ervaren hoe helend de kracht van aandacht voor jezelf voor jou kan zijn. Om bij jezelf te komen, op adem te komen, even helemaal niets te hoeven, je balans te hervinden, te ontspannen en weer  op eigen kracht verder te kunnen.  

Om mijn professionele ontwikkeling verder te verdiepen (ver)volg ik de HBO-opleiding voor massagetherapie en de Opleiding Focusing & Bodywork, beide aan de HOLOS academie.
Hiernaast volgde ik:
- Holosacademie voor Massagetherapie - opleiding HOLOS masseur (HBO)
- Masterclass Trauma & Regulatie (Upledger Instituut Nederland)
- Masterclass Stress & Burn-out (HOLOS Academie)
- Reiki I en II bij Nederlofcentrum/ Reiki Instituut Amsterdam
- Specialisatieopleiding Massage bij kanker & specialisatiemodule Hematologische kankers bij Instituut Massage bij Kanker 

Ik ben lid van het Holosnetwerk voor massagetherapeuten (beroepsorganisatie), Netwerk Massage bij Kanker (kwaliteitsnetwerk) en ik sta ingeschreven bij het NIBIG.  


  AFSPRAAK MAKEN