Over mij

HILDESOFIA  (1971)

Holistische massage heeft me doen ervaren dat het lichaam altijd aanreikt en wijs is. Op een moment dat ik ernstig ziek was en het vertrouwen in mijn lichaam wankelde, liet massage me ervaren hoe helend aandachtige aanraking kan zijn. Mijn lichaam laat me voelen zonder oordeel, wat het ook is dat zich voelen laat. Het laat me een oprecht en echt ‘alles mag er zijn’ voelen. Niet alleen werd het zelfhelende vermogen van mijn lichaam gevoed, ook groeide de ambitie om zelf aan de massagetafel te staan. Zo kwam het dat ik me in 2015 heb aangemeld bij de HOLOS academie voor massagetherapie.

In het voorjaar van 2017 genoot ik mijn eerste reikibehandeling en ervaarde ik de kracht van het zelfhelend vermogen dankzij de ‘eenvoud’ van het opleggen van handen. 

Ik ben gediplomeerd Holos masseur en massagetherapeut i.o.  en inmiddels geef ik reikibehandelingen in mijn eigen praktijk aan huis. Hiermee voel ik me dankbaar en in mijn element. Om mijn professionele ontwikkeling te verdiepen (ver)volg ik de opleiding voor massagetherapie aan de Holos academie en dit najaar zal ik Reiki II ontvangen (bij Nederlof Centrum - Reiki Instituut Amsterdam).

Via mijn handen wil ik je de mogelijkheid geven om te ervaren hoe helend de kracht van aandacht voor jezelf voor jou kan zijn. Met een holistische massage of met Reiki. Of met een combinatie van allebei.... Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, niet lekker in je vel zit, voelt dat je vastzit in je denken òf juist in je lijf, je ondersteund wil worden bij herstel of juist even 'helemaal niets' wilt.  

Ik ben lid van het Holosnetwerk voor massagetherapeuten (beroepsorganisatie) en ik sta ingeschreven bij het NIBIG