Lichaamswerk

LUISTER NAAR JE LICHAAM, VERBIND JE MET JEZELF


Een lichaam laat zich alleen voelen in het hier en nu. Het laat je van moment tot moment eerlijk en zonder oordeel voelen wat er speelt in jezelf. 

van je moment eerlijk en zonder oordeel voelen

Vaak neigen we er toe om zo snel mogelijk van spanning, vermoeidheid, onrust, pijn of ziekte af te willen zijn. En om wat we als goed of aangenaam ervaren, uit alle macht vast te willen houden. Niets menselijks is ons vreemd....  en tegelijk is dit ook een houding die voor verkramping zorgt. 

Door op een andere manier contact te maken met wat zich voelen laat, kan er ruimte ontstaan voor bewustwording en voor inzicht in wat er echt in je leeft. Wat vast is komen te zitten kan zich openen en in beweging komen. Dat geeft ruimte voor heling en voor herstel van vitaliteit in je lichaam, je denken en hoe je in het leven staat.

Als je stopt met te willen dat dingen anders zijn dan ze zijn, geef je jezelf ruimte voor transformatie. Dat is waartoe ik je uitnodig: te ervaren wat er gebeurt als je met onverdeelde aandacht bij jezelf kunt zijn.    


HOE WE WERKEN


Aan het begin van een sessie staan we stil bij hoe het je gaat, waar je tegenaan loopt, waar je graag naar zou willen kijken. Mogelijk is dat de ene keer heel helder voor je, een andere keer wat minder helder. We beginnen altijd precies daar waar jij bent. Met jezelf, in je proces. 
In afstemming daarop kijk ik wat nodig is. Ik maak intuïtief gebruik van verschillende lichaamsgerichte werkvormen: systemisch lichaamswerk, focusing, individuele opstelling (met vloerankers in de ruimte of figuren op tafel), bewustwordingsoefeningen, massagetherapie.

Voor het dieper werken aan iets zijn vaak meerdere sessies nodig. Bewust werk ik niet met vooruitgeplande trajecten. Het is mijn ervaring dat iets in jou zelf weet of en wanneer de tijd rijp is voor een volgende afspraak. Daar heb ik alle vertrouwen in. Je bent altijd welkom om een volgende afspraak met mij in te plannen. De ene keer kun je daar al in voorvoelen aan het einde van een sessie en een andere keer volgt dat in de dagen of weken na een sessie. Een ontwikkelproces kent haar eigen stappen en eigen tijd. 

TARIEF

Een sessie duurt max. 1.5 uur.
De kosten bedragen €90.


Een afspraak verzetten of annuleren is kostenloos tot 48uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het bedrag van de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht. | De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.>   A F S P R A A K    M A K E N